Cine este noul preşedinte ANAF Recomandat

Vineri, 04 Ianuarie 2019 11:07
Publicat în Politica
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Premierul Viorica Dăncilă a semnat zilele trecute decizia de numire a Mihaelei Triculescu în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), după revocarea lui Ionuţ Mişa, informează Mediafax. "Premierul Viorica Dăncilă a semnat astăzi Decizia de numire a doamnei Mihaela Triculescu, economist cu peste 19 ani de experienţă în mediul privat, în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), cu rang de secretar de stat. Desemnarea doamnei Mihaela Triculescu la conducerea ANAF a fost stabilită după evaluarea mai multor propuneri făcute de ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici", precizează reprezentanţii Guvernului într-un comunicat de presă.
Mihaela Triculescu este economist care în ultimii trei ani a fost practician în insolvenţă, asigurând managementul procedurii de insolvenţă pentru mai multe companii. "Noul preşedinte ANAF este licenţiat în economie şi absolvent al studiilor de master disciplina «Analiză diagnostic şi evaluarea afacerilor» la Universitatea din Craiova, Facultatea de Ştiinţe Economice. Decizia de numire intră în vigoare la publicarea în Monitorul Oficial", a adăugat sursa citată.
Decizia şefului Executivului vine după ce Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice, a anunţat că i-a cerut premierului revocarea din funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) a lui Ionuţ Mişa. Ministrul a spus că a trimis şi o variantă de înlocuitor, dar fără a preciza nume. Teodorovici a mai spus că Fiscul are nevoie de o colectare mai bună a taxelor şi impozitelor.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu