29 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Cristian Dima (ALDE Galaţi): "Scopul nostru este să îi implicăm cu adevărat pe gălăţeni în deciziile administrative şi politice"
Cristian Dima (ALDE Galaţi): "Scopul nostru este să îi implicăm cu adevărat pe gălăţeni în deciziile administrative şi politice"

Săptămâna trecută a fost lansată, de către ALDE Galaţi, campania "#ALDE, vocea ta din forurile locale!", o campanie dedicată gălăţenilor, prin care se doreşte ca aceştia să se implice activ în deciziile care se iau cu privire la localităţile din care fac parte. "Mă bucur că încă de pe data de 01 noiembrie când am dat startul, 10 gălăţeni au înregistrat propunerile lor de proiecte pentru îmbunătăţirea localităţilor şi judeţului. Le mulţumesc pentru că au răspuns prompt la iniţiativa noastră şi sper ca tot mai mulţi gălăţeni să le urmeze exemplul. De ce am pornit acest proiect? Politica şi administrarea problemelor din localităţile gălăţene sunt probleme mult prea serioase pentru a nu fi implicaţi şi cetăţenii în identificarea de soluţii. Am observat în ultima perioadă un lucru îmbucurător, şi anume că oamenii nu vor să vadă doar dezbateri publice, să vadă cum politicienii se ceartă, ci ei vor să îşi exprime public opiniile şi vor să schimbe comunităţile în care trăiesc. Ei vor să fie implicaţi şi îşi doresc să lupte pentru acele cauze care promit schimbarea în bine. ALDE propune o schimbare de paradigmă. Gălăţenii sunt invitaţi să se implice activ, să propună proiecte, să propună diverse îmbunătăţiri care pot fi făcute la nivel local. Scopul nostru este să îi implicăm cu adevărat pe gălăţeni în deciziile administrative şi politice. Proiectele cele mai bune vor fi preluate de consilierii locali şi judeţeni ai ALDE şi vor fi introduse în dezbaterile forurilor de decizie de la nivel local şi judeţean. Dacă sunteţi gata să schimbaţi felul în care facem administraţie şi politică în Galaţi, vă invit să ne transmiteţi propunerile dumneavoastră.", spune preşedintele ALDE Galaţi, Cristian Dima. Link-ul la care pot fi trimise propunerile este http://proiecte.alde-galati.ro/.


Articole înrudite