19 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Cristian Dima: Drumul expres este necesar şi ArcelorMittal Galaţi
Cristian Dima: Drumul expres este necesar şi ArcelorMittal Galaţi

Reprezentanţii ArcelorMittal Galaţi s-au întâlnit vineri cu aleşii locali gălăţeni pentru a le face o prezentare a evoluţiei combinatului siderurgic gălăţean de la înfiinţare şi până în prezent. Întâlnirea a fost prilejuită de sărbătorirea a 50 de ani de existenţă a combinatului. În cadrul întâlnirii, consilierii municipali au discutat atât despre problemele oraşului, cât şi despre cele ale companiei siderurgice. Una dintre discuţii s-a axat pe faptul că reprezentanţii Arcelor Mittal au arătat că una dintre problemele de care se lovesc în buna desfăşurare a activităţii de transport a mărfurilor către clienţi şi nu numai este cea a infrastructurii din regiunea noastră şi s-au arătat încântataţi de iniţiativa consilierului local ALDE, Cristian Dima, de a susţine şi promova o petiţie pentru construirea unui drum expres Focşani - Tecuci – Galaţi – Brăila – A2. Este bine ştiut faptul că judeţul Galaţi nu are niciun drum de viteză care să-l lege de restul ţării, iar Master Planul General de Transport al României exclude în continuare zona de sud a Moldovei din planurile de investiţii în infrastructura de transport, acesta fiind unul dintre principalele motive pentru care investitorii nu se înghesuie să vină în oraşul nostru.
Consilierul ALDE Cristian Dima a făcut în mod repetat apeluri către societatea civilă, către toţi cetăţenii interesaţi de un viitor mai bun al judeţului Galaţi, să susţină şi să semneze petiţia privind construirea drumului expres Focşani - Tecuci – Galaţi – Brăila – A2, atât fizic, pe listele de semnături, cât şi online, accesând link-ul http://www.petitieonline.com/drum_expres_focsani_-_tecuci_-_galati_-_a2.
La întâlnirea cu reprezentanţii ArcelorMIttal, unul dintre cei mai mari agenţi economici ai Galaţiului, dar şi ai ţării, cel care asigură 5% din PIB-ul României, s-a dovedit încă o dată cât de necesar este ca judeţul nostru să fie străbătut măcar de un drum expres, calitatea infrastructurii contribuind semnificativ la economia judeţului nostru.


Articole înrudite