29 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
De ce a fost dat afară din USR viceprimarul care a dat like-uri PSD-ului
De ce a fost dat afară din USR viceprimarul care a dat like-uri PSD-ului

Ionuţ Moşteanu, liderul deputaţilor USR, a explicat care au fost motivele care au dus la înlăturarea lui Sebastian Negoşanu, viceprimarul USR al comunei Scorţoasa, din judeţul Buzău, din partid.

Conform OpiniaBuzăului, viceprimarul USR Sebastian Negoşanu a fost dat afară din partid din cauză că a dat like unei postări a deputatului PSD Romeo Lungu.

Deputatul Ionuţ Moşteanu a explicat, în exclusivitate pentru DC NEWS, care au fost motivele care au dus la înlăturarea lui Sebastian Negoşanu din partid.

"În primul rând, a încălcat o decizie a Birourilor Naţionale Reunite, în care noi am decis că nu vom face majorităţi cu PSD nicăieri în ţară. Dânsul s-a ales, să spun aşa, viceprimar cu voturile PSD. În al doilea rând, a făcut campanie pentru PSD la alegerile parlamentare. După ce s-a ales viceprimar cu voturile PSD, a făcut campanie pentru PSD, în ultimele zile de campanie. A promovat pe Facebook nişte candidaţi PSD. Colegii l-au dat afară, iar acest lucru era de aşteptat. Şi e şi normal ca într-un partid să susţii interesele partidului în care ai venit de bunăvoie", a declarat Ionuţ Moşteanu pentru DC NEWS.


Articole înrudite