20 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
De la şef PSD, la chef pe YouTube! Liviu Dragnea are emisiune de gătit online (VIDEO)
De la şef PSD, la chef pe YouTube! Liviu Dragnea are emisiune de gătit online (VIDEO)

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a publicat, duminică seara, pe YouTube, un videoclip intitulat „Bucataria de Acasa cu Liviu Dragnea - Ep. 1” în care acesta găteşte mâncare de fasole galbenă păstăi. Videoclipul este presărat cu mesaje naţionaliste şi anti-supermarket (vezi AICI!).
„Nu mai folosesc demult produse cumpărate din magazin, pentru că nu mai am încredere. Asta nu înseamnă că nu trebuie să folosiţi dumneavoastră, dar ar fi bine să vă uitaţi cu foarte foarte mare atenţie pe etichete, ştiu că scrie foarte mic, ştiu că cei de la instituţia aia care ar trebui să-i controleze, ANPC, nu prea au curaj să se ia de ei. N-am văzut nicăieri în lume ca în limba ţării respective să scrie atât de mic încât ai nevoie de lupă ca să citeşti ce scrie acolo. Asta arată respectul pe care ni-l poartă nouă şi asta e din cauza celor care le permit aşa ceva”, a spus Liviu Dragnea.
Dragnea a precizat că tot ce va prezenta „va fi mâncare fără gluten” şi „doar din ingrediente sănătoase şi româneşti”.
Liviu Dragnea a fost trimis în judecată, în octombrie 2022, în dosarul Tel Drum. Dragnea e acuzat de constituirea unui grup infracţional organizat, abuz în serviciu şi alte infracţiuni.
Condamnarea în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman, pentru care a efectuat doi ani şi două luni de închisoare, i-a adus lui Liviu Dragnea interdicţia exercitării unor drepturi, precum dreptul de a fi ales sau de a ocupa o funcţie de autoritate. Condamnarea instanţei a fost de 3 ani şi jumătate de închisoare dar a ieşit mai devreme, fiind eliberat condiţionat, notează digi24.ro.


Articole înrudite