29 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Deputatul PSD Laurenţiu Gîdei a anunţat când vor fi alegerile parţiale la Tîrgu Bujor
Deputatul PSD Laurenţiu Gîdei a anunţat când vor fi alegerile parţiale la Tîrgu Bujor

Deputatul PSD Laurenţiu Viorel Gîdei a anunţat că alegerile locale parţiale ar putea fi organizate în data de 20 iunie 2021. În ţară sunt 23 de localităţi, printre care se numără şi oraşul Tîrgu Bujor, în care vor fi organizate scrutinuri pentru alegerea primarului.

Tîrgu Bujor a rămas fără primar ca urmare a faptului că Laurenţiu Viorel Gîdei, ales primar la alegerile din 2020, a candidat pe listele PSD şi la alegerile parlamentare din decembrie 2020, fiind ales deputat. Aceasta a decis să renunţe la funcţia de primar şi să o aleagă pe cea de deputat.

Laurenţiu Viorel Gîdei a anunţat şi candidatul PSD pentru Primăria oraşului Tîrgu Bujor. „Se pare că s-a stabilit data alegerilor locale parţiale pentru funcţia de Primar al Oraşului Tîrgu Bujor! Ion Andone cea mai bună alegere! 20 iunie va fi o zi frumoasă! Până atunci, adversarii politici aşa cum ştim, în lipsă de soluţii şi viziune, vor ameninţa, «controla», păcăli, dezinforma şi tot circul electoral de care sunt capabili! Succes Nelu, succes echipei PSD!“, a anunţat fostul primar pe o reţea de socializare.

Ion Andone ocupă în prezent funcţia de viceprimar al oraşului Tîrgu Bujor. De câteva luni de zile, circulă zvonul că din partea PNL va candida actualul subprefect, Andra Mihaela Costache.


Articole înrudite