19 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Doliu în PSD! A fost găsit decedat lângă un utilaj agricol
Doliu în PSD! A fost găsit decedat lângă un utilaj agricol

Moarte cumplită pentru un fost viceprimar PSD, care a fost ucis de o combină agricolă, potrivit gandul.ro.
Fostul viceprimar al localităţii Drăgăneşti, judeţul Bihor, a fost găsit decedat lângă un utilaj agricol. Medicii au încercat să-l resusciteze pe bărbatul de 52 de ani, dar a fost în zadar. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru a afla cu exactitate cauza decesului.
Fostul viceprimar al comunei Drăgăneşti, Florin Sala, a fost găsit marţi, 12 iulie, pe câmp, de către un localnic.
Zăcea fără suflare lângă un utilaj agricol. Bărbatul a sunat la 112 şi a cerut ajutor, iar un echipaj de medici a venit la faţa locului să-i acorde primul ajutor. Din păcate, doctorii nu au reuşit să-l resuciteze. Poliţiştii fac acum o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.
„Poliţiştii Secţei Nr 2 de Poliţie Rurală Beiuş efectuează cercetări sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuş  pentru stabilirea cauzei şi împrejurărilor în care s-a produs decesul”, a declarat comisar-şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor.
De asemenea, a fost dispusă efectuarea necropsiei pentru a stabili cu exactitate cauza decesului.
Localnicul care l-a găsit le-a spus anchetatorilor că viceprimarul se afla pe câmp şi strângea recolta cu ajutorul unei combine agricole.
Potrivit martorilor, Florin Sala ar fi căzut de pe combină şi ar fi fost strivit de utilajul agricol.

doliu psd

Florin Sala avea 52 de ani şi a fost viceprimar al comunei în mandatul 2016 - 2020. În prezent, el era consilier local ales pe listele Partidului Social Democrat, notează sursa citată.


Articole înrudite