06 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
George Stângă, consilier local PNL: „Aroganţa, modul prin care noua administraţie pesedistă a Galaţiului înţelege să facă politică”
George Stângă, consilier local PNL: „Aroganţa, modul prin care noua administraţie pesedistă a Galaţiului înţelege să facă politică”

Au început să apară primele reacţii politice după declaraţiile primarului prin care explică de ce nu se asigură căldura în şcoli şi grădiniţe. Consilierul local George Stângă a transmis presei un comunicat în care se arată indignat de insensibilitatea primarului Galaţiului vizavi de soarta copiilor.
„Domnul primar al Galaţiului, Ionuţ Pucheanu, dovedeşte că nu e cu nimic mai diferit faţă de toţi ceilalţi reprezentanţi ai PSD-ului în ceea ce priveşte aroganţa cu care tratează cetăţenii. Potrivit gândirii domnului primar, dacă lui îi este ”răcoare” atunci când merge la birou, la fel pot răbda şi copiii noştri în sălile de clasă. Aveam pretenţii de la domnul primar Pucheanu. Aveam pretenţii pentru că e un politician tânăr, nu pentru că e pesedist, pentru că în general de la pesedişti nu te poţi aştepta la nimic bun. Prin afirmaţia că “şi mie mi-a fost răcoare astăzi la birou, nu ştiu dacă să dăm drumul din octombrie la căldură e o soluţie”, domnul primar s-a descalificat în ochii cetăţenilor. A spune că şi lui i-a fost răcoare în biroul de la primărie, ca o replică dată elevilor care au îngheţat în clase, mi se pare un tupeu şi o sfidare de neînchipuit. Pentru mine, ca părinte, este de-a dreptul revoltător că primarul a ajuns să se compare cu nişte copii aflaţi în creştere şi a căror sistem imunitar abia se dezvoltă. Asta e adevărata faţă a politicianului pesedist: arogant, sfidător şi nepăsător faţă de problemele oamenilor. Mă aşteptăm ca primarul Pucheanu să vină cu un răspuns la lipsa căldurii din clădiri, nu cu o atitudine persiflantă, specifică colegilor lui de partid mai în vârstă. În cazul în care nu aţi înţeles domnule Pucheanu, dumneavoastră sunteţi primarul Galaţiului, prima persoană căreia ar trebui să îi pese de ce se întâmplă cu locuitorii acestui oraş. Aţi fost ales să reprezentaţi interesele gălăţenilor, domnule Pucheanu, nu să faceţi jocurile partidului. Nu aveţi niciun drept să trataţi cu atâta indiferenţă gălăţenii, mai ales pe cei mici”, se arată în comunicatul consilierului liberal George Stângă.


Articole înrudite