28 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
George Stângă, preşedintele PNL Galaţi, anunţă demararea campaniei "ŢIE NU ŢI-E SETE DE DREPTATE?"
George Stângă, preşedintele PNL Galaţi, anunţă demararea campaniei "ŢIE NU ŢI-E SETE DE DREPTATE?"

Preşedintele PNL Galaţi, deputatul George Stângă, a anunţat demararea campaniei de strângere de semnături pentru reducerea tarifului la apă potabilă şi servicii de canalizare. În cadrul Colegiului Director Judeţean, care a avut loc joi, 16 noiembrie, s-a decis demararea strângerii de semnături pentru a pune presiune pe autorităţile gălăţene să scadă tariful la apă potabilă şi servicii de canalizare. Gălăţenii vor fi vizitaţi de echipele PNL pentru strângerea de semnături sau pot merge să semneze la sediul PNL din municipiul Galaţi.
Demersul deputatului George Stângă este o consecinţă a nepăsării şi incompetenţei administraţiei PSD. Este inadmisibil ca locuitorii din Bucureşti, Oradea, Cluj, Arad, Sibiu să plătească jumătate din preţul plătit de gălăţeni! Dar acest lucru se întâmplă pentru că acolo unde există administraţie PNL, există interes pentru binele şi bunăstarea cetăţenilor. "De câte ori mă întâlnesc cu gălăţenii, de câte ori ies pe stradă, mi se spune un singur lucru: nu mai putem face faţă preţului la apă şi canal! Nu mai avem de unde plăti! Am ajuns să nu ne mai permitem servicii esenţiale! Drumuri nu avem, spitale nu avem, acum nici apă nu ne mai permitem! Despre asta este campania «ŢIE NU ŢI-E SETE DE DREPTATE?». Despre cheltuieli inutile, cheltuieli cu dedicaţie, proiecte eşuate, vorbe multe şi zero fapte. Vrem apă la preţ decent! Destui gălăţeni mor cu zile în spitale sau pe drumurile judeţene, din incompetenţa autorităţilor, eu lupt să nu moară şi de sete", declară George Stângă, preşedintele PNL Galaţi.
De asemenea, deputatul George Stângă subliniază: "Vreau să fiu foarte clar înţeles, orice entitate, ONG, oricine doreşte să susţină această campanie este aşteptat să vină lângă PNL Galaţi, pentru că aici nu mai vorbim despre iniţiative politice sau de imagine, ci despre dreptul gălăţenilor la un trai decent şi la o viaţă în care apa să nu fie o altă grijă zilnică".

  • Galerie Foto:

Articole înrudite