28 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Înjurături şi ameninţări cu bătaia în Parlament între AUR şi PSD: „Băi, nesimţitule, valutistule”. „Te calc în picioare” (VIDEO)
Înjurături şi ameninţări cu bătaia în Parlament între AUR şi PSD: „Băi, nesimţitule, valutistule”. „Te calc în picioare” (VIDEO)

Nou scandal în Parlament în care protagonişti sunt aleşi ai formaţiunii politice AUR. Nemulţumiţi că un proiect de lege pe care ei îl susţineau nu a reuşit să treacă de votul majorităţii, l-au confruntat pe liderul de grup al deputaţilor PSD, Alfred Simonis, notează digi.24.ro «- VIDEO AICI!.
Atitudinea agresivă s-a răsfrânt şi asupra jurnaliştilor. Discuţia a degenerat în jigniri şi ameninţări cu bătăia. Unul dintre aleşii implicaţi în scandal este deputatul AUR, Dumitru Focşa.
Discuţiile au pornit după ce propunerea legislativă "Legea suveranităţii - Legea pentru protejarea interesului superior şi suveran al poporului şi al cetăţeanului român", iniţiată de AUR, a fost respinsă de plen.
La ieşirea din sală, Dumitru Focşa l-a ameninţat pe Alfred Simonis cu bătaia, acuzându-l că vorbeşte urât.
- Băi, nesimţitule, valutistule!
- Dispari de aici!
- Băi nesimţitule, valutistule!
- Dispari de aici!
- V-a pus Ciolacu, aici...
- Eu sunt cetăţean care îţi plăteşte ţie salariile, trădătorule!
- I-aţi spus foarte clar: "Vrei să te bat aici?"
- Nu aşa îmi vorbeşte el mie! Da, i-am spus că îl calc în picioare... Nu o aduci pe mama în discuţie. Eşti om politic. Mama e decedată de doi ani de zile.
Marţi, propunerea legislativă "Legea suveranităţii - Legea pentru protejarea interesului superior şi suveran al poporului şi al cetăţeanului român" a fost respinsă de Camera Deputaţilor, cu 229 voturi pentru respingere, 30 contra şi o abţinere.


Articole înrudite