Jocuri în plan local în cazul în care Dan Nica ajunge comisar european Recomandat

Miercuri, 02 Octombrie 2019 14:37
Publicat în Politica
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nominalizarea PSD pentru funcţia de comisar european în persoana preşedintelui Organizaţiei Judeţene a PSD Galaţi, Dan Nica, atrage după sine şi o serie de repoziţionări în plan local în privinţa urmaşului acestuia la conducerea filialei gălăţene a social democraţilor. Este cunoscut faptul că, odată ajuns comisar european, Dan Nica nu mai poate ocupa nicio funcţie de conducere în cadrul PSD. Ca atare, acesta nu va mai fi preşedintele Organizaţiei PSD Galaţi.

Dar, cum vor fi făcute jocurile în cazul în care Dan Nica va fi acceptat în funcţia de comisar european pentru Transporturi. Firesc, interimatul va fi asigurat de către preşedintele executiv al PSD Galaţi, Costel Fotea. În cazul în care actualul preşedinte al CJ Galaţi nu va dori să asigure interimatul la conducerea filialei, acest lucru va intra în atribuţiile preşedintelui Organizaţiei Municipale, deputatul Florin Popa, unul dintre cei mai apropiaţi oameni ai europarlamentarului Dan Nica.

Indiferent cum, este foarte puţin de crezut că Dan Nica va sta departe de viaţa şi jocurile din plan local ale PSD, în condiţiile în care conduce această organizaţie de peste 20 de ani, fiind pe rând deputat - timp de 18 ani, ministru - de 3 ori, viceprim-ministru şi europarlamentar - de 6 ani.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu