14 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Liderul USR critică ideea comasării alegerilor
Liderul USR critică ideea comasării alegerilor

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, critică ideea comasării alegerilor, susţinând că PNL "a scos de la naftalină" această variantă, deoarece "ştie ce dezastru a provocat" la guvernare.
Liderul USR a subliniat că dreptul cetăţenilor de a alege este "sfânt", iar alegătorii nu vor uita că au crescut taxele şi impozitele sau că "ministrul PNL al Finanţelor împrumută 1 miliard de lei" în fiecare zi lucrătoare.
"Pentru că ştie ce dezastru a provocat la guvernare, PNL a scos de la naftalină comasarea alegerilor. Însă democraţia e democraţie şi dreptul cetăţeanului de a alege e sfânt! Oricât încearcă să-i ameţească PNL pe oameni, ei nu vor uita că ministrul PNL al Finanţelor a crescut taxele şi impozitele de trei ori în 12 luni. Ministrul PNL al Finanţelor împrumută 1 miliard de lei în fiecare zi lucrătoare. PNL ascunde sub preş datoriile reale ale ţării, Boloş a scos din pix deficitul de 5,7% din PIB, când noi ştim că deficitul, cu tot cu datorii, pe care-l calculează şi UE, e undeva la 7%, deci e doar o schemă de împins datorii mai departe. Le-au luat primarilor banii pentru proiecte", a scris Cătălin Drulă, marţi, pe Facebook.
El a adăugat că la alegerile din 2024 "va veni nota de plată" pentru liberali, deoarece aceştia vor fi taxaţi de către românii "care muncesc cinstit şi care au văzut ce înseamnă PNL la guvernare", notează Agerpres.


Articole înrudite