02 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Ludovic Orban a anunţat candidatul PNL la Primăria Galaţi: Bogdan Rodeanu, deputat USR (VIDEO)
Ludovic Orban a anunţat candidatul PNL la Primăria Galaţi: Bogdan Rodeanu, deputat USR (VIDEO)

Mult aşteptatul anunţ cu privire la candidatul PNL la Primăria municipiului Galaţi a fost făcut nu de preşedintele PNL Galaţi, George Stângă, nici de USR Galaţi cu care PNL purta discuţii pentru un candidat comun, ci de preşedintele PNL, Ludovic Orban, care în cadrul declaraţiilor făcute la finalul şedinţei Biroului Politic Naţional (BPN) al Partidului Naţional Liberal a vorbit despre deciziile luate în cadrul BPN.

După ce a declarat că au fost stabiliţi candidaţii PNL în toată ţara, mai puţin la Giurgiu, Bihor şi Bucureşti, Ludovic Orban a menţionat şi situaţia de la Galaţi. „Am validat candidatura domnului Rodeanu, susţinerea candidatului Rodeanu din partea USR Plus“, a spus preşedintele PNL, Ludovic Orban (vezi video mai jos!).

Atât Bogdan Rodeanu, cât şi George Stângă nu au răspuns la telefon după aceste declaraţii făcute de preşedintele PNL.

În schimb, candidatul PNL Galaţi la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Galaţi s-a anunţat singur, pe pagina sa de facebook: „Biroul Politic Naţional al PNL a validat candidatura mea pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Galaţi. Încrederea colegilor mei mă onorează şi în acelaşi timp mă responsabilizează pentru a obţine rezultate cât mai bune. Am un scop foarte clar în această campanie electorală şi anume să câştigăm alegerile locale. Am convingerea că putem să facem din nou Galaţiul un judeţ galben după rezultatele obţinute anul trecut. Va fi o luptă grea, însă am alături de mine o echipă extraordinară în cadrul filialei PNL Galaţi. Sunt pregătit să îmi asum această candidatură şi să mă prezint în faţa gălăţenilor cu un program solid şi cu proiecte concrete pentru dezvoltarea judeţului Galaţi. Alături de colegii mei vă vom prezenta o strategie reală de dezvoltare a judeţului nostru. Îmi doresc să demonstrăm că judetul Galaţi poate fi gospodărit în sensul dezvoltării comunităţilor locale şi al asigurării bunăstării gălăţenilor. Alegerile din acest an reprezintă şansa noastră, a tuturor gălăţenilor, de a pune capăt unei administraţii judeţene neperformante. Aceste alegeri reprezintă o oportunitate pentru noi, pentru ca Galaţiul să îşi poată exploata potenţialul economic. Putem obţine aceste rezultate doar dacă Galaţiul va fi condus de PNL. Pentru a reuşi toate acestea am nevoie de susţinerea voastră! În perioada următoare vă voi prezenta echipa şi proiectele pe care le vom propune gălăţenilor!“, scrie, pe facebook, George Cătălin Stângă.


Articole înrudite