07 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Marin Nicolae, senator PRO România: Dezaprob o unificare a stângii cu un PSD nereformat
Marin Nicolae, senator PRO România: Dezaprob o unificare a stângii cu un PSD nereformat

Ultimele declaraţii ale liderilor Pro România privind o unificare a stângii au stârnit valuri în organizaţiile locale. Astfel, senatorul Nicolae Marin, unul dintre liderii Organizaţiei Judeţene a Pro România Galaţi, susţine că nu este de acord cu o astfel de mişcare pe scena politică, mai ales cu partide care nu au înţeles semnificaţia votului dat de români în luna mai, la alegerile europarlamentare.
„După 5 luni din momentul în care am cerut ca atât la nivel local cât şi la nivel central să se înţeleagă mesajul dat de cetăţeni la alegerile europarlamentare, moment în care am fost pus la zid, ideea alăturării proiectului Pro România de un PSD nereformat sau care îşi readuce în funcţii de decizie oameni ca Gabriel Oprea, Marian Oprişan sau Dan Nica este sinucidere curată”, a precizat senatorul Nicolae Marin.
Parlamentarul gălăţean susţine că refuză să participe la o astfel de construcţie în cazul în care în linia întâi în PSD se vor regăsi oameni care l-au condamnat pentru o opinie care acum se dovedeşte că s-a adeverit.
„Eu refuz să particip la proiectul de unificare a stângii cu un PSD condus de aceiași lideri veşnici care cu 5 luni în urmă mă alungau şi mă criticau pentru simplul motiv că aveam curajul să spun public că partidul trebuie reformat şi că unii dintre ei trebuie să facă pasul în spate! Atunci am avut dreptate când am spus că PSD merge pe un drum greşit! Acum nu schimbăm nimic dacă ne gândim că stânga se va întări cu Oprea, Nica sau Oprişan”, a adăugat senatorul Nicolae Marin.


Articole înrudite