28 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Mihai Bejan, primarul oraşului Bereşti: ”Modernizarea drumurilor de interes local, cu siguranţă cel mai important proiect al meu”
Mihai Bejan, primarul oraşului Bereşti: ”Modernizarea drumurilor de interes local, cu siguranţă cel mai important proiect al meu”

O investiţie de peste 8 milioane de lei prin care se vor moderniza 12 străzi din oraşul Bereşti a fost demarată, săptămâna trecută. Mihai Bejan, primarul localităţii a anunţat că este un proiect care va schimba faţa oraşului şi că într-un an de zile lucrările vor fi finalizate.

”Modernizare drumuri de interes local în oraşul Bereşti, cu siguranţă cel mai important proiect al meu de când sunt primar, principala promisiune, un vis care prinde acum contur. Un proiect conceput de la zero, în care am trecut prin toate stadiile: măsurători, studii de fezabilitate, proiectare, obţinere finanţare, avize, licitaţie şi acum, execuţie. Toate au necesitat timp, multă muncă şi răbdare de oţel. 
Astăzi au început lucrările cu o valoare totală de peste 8,6 milioane lei ce au ca termen de finalizare 12 luni, termen în care sperăm să ne încadrăm. Mult a fost, puţin mai este! 
Am început cu Str. Lt. Anton Corniţă, unde în săptămânile următoare se va lucra la stratul de fundaţie a drumului (balast şi piatră spartă), urmând ca mai apoi să trecem la asfaltare şi şanţuri. După cum ne vor permite condiţiile, rând pe rând, prin acest proiect vor fi asfaltate un număr de 12 străzi din localitate. 
Este cu siguranţă o investiţie majoră ce va schimba faţa întregii localităţi. Bereştenii o merită cu prisosinţă după atâţia ani în care au primit doar promisiuni. Să fie într-un ceas bun!”, a declarat Mihai Bejan, primarul localităţii Bereşti.


Articole înrudite