Orban: Preşedinţii filialelor judeţene să-şi asume candidatura la locale dacă nu există candidaţi cu şansă să câştige Recomandat

Marți, 04 Februarie 2020 10:16
Publicat în Politica
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat luni, 03 februarie 20202, că Biroul Politic Naţional al partidului pe care-l conduce a decis ca liderii filialelor judeţene ale partidului să-şi asume candidatura fie la primăriile oraşelor reşedinţă de judeţ, fie la preşedinţia consiliilor judeţene unde nu există candidaţi cu şanse să câştige alegerile locale.

„Am luat în dezbatere câteva chestiuni legate de pregătirea alegerilor locale. Biroul Politic Naţional a adoptat două decizii în unanimitate. Prima decizie este aceea ca preşedinţii filialelor judeţene - acolo unde nu există, conform sondajelor de opinie, candidaţi care să rezulte că au şansa de a câştiga - să-şi asume răspunderea candidaturii fie la primăria municipiului reşedinţă de judeţ, fie la preşedinţia consiliului judeţean“, a spus Orban după reuniunea Biroului Politic Naţional cu grupurile parlamentare ale PNL, relatează Agerpres.

A doua decizie, a adăugat el, este ca PNL să nu primească în alegerile locale un candidat la funcţia de primar care în prezent face parte din PSD.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu