28 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Organizaţia Municipală a Femeilor Social Democrate Galaţi: Ajută femeia să fie alături de copilul ei!
Organizaţia Municipală a Femeilor Social Democrate Galaţi: Ajută femeia să fie alături de copilul ei!

Organizaţia Municipală a Femeilor Social Democrate Galaţi a desfăşurat, în perioada 1 - 10 octobrie 2018, două acţiuni menite să readucă în sufletul femeii aprecierea de care are nevoie şi să îi reamintească de importanţa unei vieţi sănătoase.

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Cancerului la Sân, femeile social – democrate au încercat să aducă culoarea roz femeilor din zona Spitalului Judeţean Galaţi, reamintindu-le de importanţa prevenţiei. “A fost o zi a prevenţiei, zi în care femeile sunt invitate să se gândească la sănătatea lor. În lume, solidaritatea cu femeile care au fost diagnosticate cu această boală se exprimă prin purtarea unei fundiţe roz. Cancerul de sân nu are vârstă. Este întâlnit atât la femeile tinere, cât şi la cele în vârstă, iar dacă nu este depistat la timp poate fi fatal. Femeia este baza unei familii, de ea depinde viitorul familiei, al copiilor. Dorim sănătate femeilor şi bucurii alături de cei dragi!” a menţionat preşedinta Organizaţia Municipală a Femeilor Social Democrate Galaţi, Silviana Ciupercă.

A doua acţiune ne aminteşte de atenţia pe care trebuie să o acordăm copiilor care se află internaţi în spital, rezistând într-un fel sau altul, pentru a fi sănătoşi. Pentru a alina suferinţa şi a le aduce bucurie pe perioada cât sunt internaţi, femeile social democrate au donat o serie de carţi care să aducă câteva clipe de linişte. “Am reuşit, prin bunătatea unor doamne din organizaţia noastră să colectăm mai multe cărti, pe care am hotărât să le ducem copiilor internaţi în Spitalul de Copii. Aceştia se vor putea cufunda în tainele lecturii şi să uite de suferinţa lor, chiar şi pentru scurt timp”, a menţionat Silviana Ciupercă.


Articole înrudite