30 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Parlamentari gălăţeni, la nunta lui George Simion de la Măciuca (FOTO)
Parlamentari gălăţeni, la nunta lui George Simion de la Măciuca (FOTO)

Sâmbăta trecută, pe 27 august 2022, a avut loc nunta liderului partidului AUR, George Simion, cu iubita sa, Ilinca Munteanu. Evenimentul a avut loc în comuna Măciuca, din judeţul Vâlcea, după cum Monitorul de Galaţi a relatat în articolul "Plimbări cu balonul cu aer cald, la nunta lui George Simion de la Măciuca".

nunta foto 1

Printre miile de nuntaşi prezenţi, şi judeţul Galaţi a avut reprezentanţi. "Sâmbătă, 27 august, am avut bucuria şi onoarea să particip la nunta lui George Simion cu Ilinca. Bucuria a fost înmulţită de prezenţa la eveniment a filialelor AUR Galaţi - Alianţa pentru Unirea Românilor şi AUR Tecuci. Nevoia de identitate naţională este mai sesizabilă ca niciodată în ultima perioadă. Românii au nevoie de politicieni care să-i iubească şi care să acţioneze politic din dragoste pentru ţară! Mulţumesc celor care mi-au strâns mâna şi care au fost prezenţi la evenimentul de sâmbătă!", a spus Sorin-Titus Muncaciu (foto ↑), deputat AUR Galaţi.

nunta foto 2

De asemenea, deputatul AUR Galaţi Lilian Scripnic a spus: "O zi specială pentru George Simion şi Ilinca! De acum nu mai sunteţi singuri, de astăzi înainte veţi putea împărţi bucuriile şi încercările vieţii! Felicitări pentru actul prin care onoraţi porunca Lui Dumnezeu de a vă uni în taina căsătoriei. Felicitări pentru acest ceas şi fie ca bucuriile să vă însoţească în lungul drum al poveştii voastre! Hristos să fie cu voi!".

nunta foto deschidere

Totodată, Filiala Galaţi a partidului AUR a postat pe facebook un mesaj pentru tinerii căsătoriţi, compus de Sorin-Titus Muncaciu: "Familia este prima instituţie creată de Dumnezeu pe acest pământ! Familia formată dintr-un bărbat şi o femeie este singura soluţie pentru perpetuarea vieţii în armonie şi echilibru, ea este expresia perfectă a împletirii între putere şi frumuseţe! Fiecare căsătorie din dragoste este o bucurie atât pentru cer cât şi pentru pământ! Oricât de mult ar încerca o parte a presei să denigreze actul căsătoriei dintre George Simion şi Ilinca nu vor reuşi decât să-i dezorienteze pe cei mai slabi, dar nu va ştirbi din frumuseţea ascultării de porunca Creatorului, aceea de a ne căsători şi a da viaţă mai departe! Ani frumoşi, mulţi şi împletiţi cu Hristos vă doresc George şi Ilinca!".

Citeşte şi Ameninţare cu bombă la nunta lui George Simion


Articole înrudite