21 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
PNL Galaţi iese în stradă
PNL Galaţi iese în stradă

PNL Galaţi organizează luni, 20 noiembrie 2017, o ”Adunare publică organizată” pentru susţinerea moţiunii de cenzură „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”. Acţiuni asemănătoare sunt organizate, în acelaşi timp, în mai multe oraşe din ţară.
”Cu toţii suntem de acord că liderii PSD au minţit. Acum vor să-şi oficializeze toate aceste minciuni. Dacă există un stat paralel în România, acela este condus de Dragnea şi Tăriceanu, un stat în care domneşte corupţia, hoţia şi înşelăciunea, un stat în care poporul trebuie să fie supus şi obedient iar instituţiile statului trebuie capturate şi controlate în interesul lor personal. Reţeta politică a actualei guvernări este putredă, este compromisă şi nu va aduce nimic bun nici României, şi nici dumneavoastră. De aceea, vă îndemnăm să cereţi parlamentarilor din judeţul Galaţi să oprească distrugerea economiei şi a statului democratic. Pentru asta noi, membrii Partidului Naţional Liberal, vom manifesta luni, 20 noiembrie, începând cu ora 17.30, pe platoul din faţa Prefecturii.
Vă invităm să vă alăturaţi nouă, să citim împreună textul moţiunii şi să-i convingem pe toţi decidenţii că aşa nu se mai poate, că o mână de indivizi nu pot înrobi o ţară”, se arată în comunicatul de presă al PNL Galaţi.


Articole înrudite