27 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
PNL și-a validat candidații la șefia CJ Galați și a Primăriei municipiului Galați
PNL și-a validat candidații la șefia CJ Galați și a Primăriei municipiului Galați

Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal a validat, astăzi, candidaturile la președinția Consiliului Județean Galați, precum și la funcția de primar al municipiului Galați.

Pentru cele două funcții vor candida din partea PNL, președintele organizației județene a partidului, deputatul George Stângă, bineînțeles pentru funcția de președinte al CJ Galați, iar deputatul Onuț Atanasiu, prim-vicepreședinte al PNL Galați, la funcția de primar al Galațiului.

"Am fost desemnat de Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal drept candidat pentru președinția Consiliului Județean Galați la alegerile locale din 9 iunie. Încrederea colegilor mei mă onorează și mă responsabilizează să dau 100% pentru Galați! Este timpul să producem schimbarea de care Galațiul are atât de multă nevoie, prin proiecte durabile, dezvoltare economică și sprijinirea comunității. Contez pe sprijinul și implicarea voastră!", a anunțat George Stângă.

"Am deosebita plăcere să vă anunț că Biroul Permanent Național al Partidului Național Liberal mi-a validat astăzi candidatura pentru funcția de primar al Municipiului Galați, la alegerile locale din 9 iunie 2024. Este o imensă onoare pentru mine această candidatură.  Le mulțumesc colegilor din PNL Galați si colegilor din conducerea centrală a partidului pentru votul de încredere. Sunt conștient că urmează o luptă grea, că am contracandidați puternici, dar am convingerea că doar o administrație liberală cu viziune poate dezvolta Galațiul așa cum merită. Avem soluții, avem oamenii potriviți, avem profesioniștii de care Galațiul are nevoie și mergem în alegerile din 9 iunie cu un singur țel: SĂ CÂȘTIGĂM!", a transmis Onuț Atanasiu.


Articole înrudite