29 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
PPU SL a lansat candidatura lui Picu Apostol Roman pentru Primăria Municipiului Galaţi
PPU SL a lansat candidatura lui Picu Apostol Roman pentru Primăria Municipiului Galaţi

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) Galaţi a lansat candidatura actualului viceprimar, Picu Apostol Roman, la funcţia de primar al municipiului Galaţi. Anunţul candidaturii a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă la care au mai participat deputatul umanist Eugen Durbacă şi Liviu Bogdan Ciucă, preşedintele filialei Galaţi a PPU SL.

„El reprezintă o poveste de succes. Într-o zi s-ar putea chiar scrie o carte. Vine de jos, din cartier. Încă locuieşte acolo. Este omul oamenilor din cartier. Nu s-a schimbat şi asta este uimitor. A muncit mult. Mă bucur că în politică sunt oameni care îşi păstrează sensibilitatea. Oamenii îl cunosc şi îl iubesc, iar pentru noi este onorant să avem un asemenea candidat”, a spus Liviu Bogdan Ciucă.

„Este o zi importantă pentru mine. O dată, datorită depunerii candidaturii mele sub sigla Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) şi, în al doilea rând, pentru ca sunt susţinut de doi oameni importanţi, care şi-au pus inima pe tavă, susţinându-mă în acest demers. Au venit alături de mine şi m-au copleşit cu aceste aprecieri. Se materializează ceea ce visam de mult timp. În ultimii ani am pus umărul şi am contribuit la realizările pe care le avem în Galaţi. Acum, vom merge pe continuitate, să ne suflecăm mânecile şi din data de 28 septembrie să ne apucăm de treabă şi să continuăm proiectele existente. Personal, faleza Dunării este proiectul meu de suflet”, a transmis Picu Apostol Roman.

Liviu Bogdan Ciucă, liderul umanist gălăţean, a subliniat două trăsături definitorii pentru Picu Apostol Roman, sensibilitatea şi apropierea de oameni.

Deputatul PPU (social-liberal) Eugen Durbacă a arătat creşterea spectaculoasă a organizaţiei gălăţene a umaniştilor, care doar în municipiul Galaţi numără aproape 2.000 de membri şi s-a arătat încrezător în rezultatul de la alegerile locale.

„Suntem multumiţi şi onoraţi că Picu a acceptat să candideze din partea noastră. Pe noi ne leagă partidul umanist de 15 ani. Ne aşteaptă o muncă fantastică. Cred şi sper din tot sufletul că vom obţine un scor bun. (...) Principala noastră problemă este timpul, care este destul de scurt, dar suntem pregătiţi”, a conchis Eugen Durbacă.

PPU (social-liberal) va anunţa în cursul acestei săptămâni şi numele candidatului propus pentru Consiliul Judeţean Galaţi.


Articole înrudite