27 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Preşedintele municipalei PNL Galaţi şi-a dat demisia după rezultatele ”dezamăgitoare” de la alegerile locale
Preşedintele municipalei PNL Galaţi şi-a dat demisia după rezultatele ”dezamăgitoare” de la alegerile locale

Demisii în lanţ la PNL Galaţi după ce, în cursul dimineţii, şi-a anunţat demisia prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Galaţi, Onuţ Atanasiu, o nouă demisie este anunţată printr-o scrisoare deschisă de către preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Galaţi, Alexandru-Gabriel Şerban. Potricit declaraţiilor acestuia, va rămâne doar simplu membru de partid şi îşi va păstra şi funcţia de consiler local, Alexandru Şerban aflându-se pe locul 3 pe lista de consilieri locali, loc eligibil.

Iată, integral, scrisoarea deschisă transmisă redacţiei noastre de Alexandru Şerban:

”Dragi gălăţeni, liberali şi oameni de dreapta,
În calitate de preşedinte al organizaţiei municipale PNL Galaţi, doresc să vă anunţ prin această scrisoare demisia mea din funcţie, efectivă începând cu data de astăzi.
Această decizie vine în urma rezultatelor dezamăgitoare, chiar ruşinoase, înregistrate la alegerile locale din 9 iunie. Este inadmisibil să cred că pot rămâne în funcţie indiferent de motivele acestui rezultat. Deşi sunt multe de spus despre acest eşec, consider că aceste discuţii trebuie să aibă loc mai întâi în cadrul organizaţiei noastre.
Am investit multă energie, timp şi am făcut numeroase sacrificii personale, rămânând mereu dedicat organizaţiei pe care am condus-o în ciuda multelor obstacole. Se pare că acest efort nu a fost suficient. 
Nu mă disculp, dar mă consider vinovat pentru că am tăcut şi nu am sancţionat anumite lucruri la timp, condus de gândul la binele organizaţiei noastre. 
În aceste condiţii, cred că este momentul potrivit pentru a permite altor membri să preia conducerea şi să aducă o perspectivă nouă şi energii proaspete în realizarea obiectivelor noastre comune.
Doresc să mulţumesc echipei mele pentru dedicare, muncă şi implicare. Împreună ne-am străduit să realizăm cât mai multe pentru comunitatea noastră. 
De asemenea, mulţumesc tuturor celor care ne-au susţinut şi au avut încredere în noi.
Aşa cum spunea Nicolae Iorga, “Sunt succese care te înjosesc şi înfrângeri care te înalţă.” Vreau să vă asigur că ne vom revedea în Consiliul Local, unde voi continua să lupt pentru interesele şi bunăstarea oraşului nostru.
Cu sinceritate şi mulţumiri,
Alexandru-Gabriel Şerban”

Așa cum Monitorul de Galați a relatat în articolul PNL Galaţi, dezastru la alegerile locale, atât în Galaţi, cât şi la nivel naţional. Demisii şi acuzaţii de sabotajpreședintele Organizației Județene PNL Galați, George Stângă, nu răspunde la telefon pentru a putea să prezentăm și punctul acestuia de vedere cu privire la rezultatele alegerilor sau despre demisiile colegilor săi din conducerea partidului. 


Articole înrudite