02 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Senatorul Nicolae Marin donează echipamente IT copiilor de la Fundaţia "Inimă de Copil" din Galaţi
Senatorul Nicolae Marin donează echipamente IT copiilor de la Fundaţia "Inimă de Copil" din Galaţi

Senatorul gălăţean Nicolae Marin (Pro România) a oferit o mână de ajutor copiilor de la Fundaţia "Inimă de Copil" din Galaţi pentru ca aceştia să aibă acces la instrumentele necesare învăţământului online. Astfel, Nicolae Marin şi-a dat donat salariul pe luna aprilie, iar banii vor fi folosiţi pentru achiziţionarea de echipamente IT şi de telefonie mobilă pentru cei care fac parte din această organizaţie.

„Am donat salariul pe luna aprilie, iar banii vor ajunge la Fundaţia «Inimă de Copil». Nu e vorba de nicio laudă, sper doar ca toţi colegii parlamentari (indiferent de culoarea politică) care văd acest mesaj să-mi urmeze exemplul. Sunt mulţi copii care nu au instrumentele necesare participării la învăţământul online! Cei mai afectaţi vor fi copiii din sate. E incorect ca aceştia să devină victimele colaterale ale actualei crize! Transferarea costurilor cu educaţia pe umerii unor familii cu probleme în a-şi asigura subzistenţa va avea efecte semnificative pe termen lung. Guvernul trebuie să asigure elevilor şi studenţilor accesul la instrumentele necesare învăţământului online“, spune senatorul gălăţean.

Acesta nu este primul gest pe care Nicolae Marin îl face pentru Fundaţia "Inimă de Copil". Anul trecut, acesta a asigurat organizaţiei o parte dintre transporturile în tabere. „Dorinţa de a-i ajuta pe ceilalţi, cu atât mai mult în vremuri dificile, ne aduce împreună. Sunt oameni care au înţeles cât bine ar face dacă ar împărţi din ceea ce au şi cum acum au oportunitatea să ofere o mână de ajutor. Cum ar putea face o diferenţă în viaţa copiilor. Domnul Nicolae Marin crede în viitorul copiilor noştri şi îşi doreşte ca viaţa şi învătarea lor să fie mai uşoară pentru mai mulţi copii datorită suportului său. Anul trecut ne-a asigurat o parte dintre transporturile în tabere. Acum donaţia se va transforma în echipamente IT, de telefonie mobilă şi conectare pentru copiii care au nevoie de ele şi ne bucurăm să vă povestim şi vouă despre această contribuţie. Domnule Nicolae Marin, vă mulţumim pentru implicare şi pentru generozitate! Bunătatea şi solidaritatea pot schimba vieţi“, transmit reprezentanţii Fundaţiei.


Articole înrudite