A încercat să intre în ţară cu peste 16 kg de tutun pentru narghilea ascunse în maşină (FOTO) Recomandat

Miercuri, 05 Februarie 2020 11:24
Publicat în Regional

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea a descoperit 328 de pachete cu tutun aromat pentru narghilea, în greutate de peste 16 kg, pe care un cetăţean din Republica Moldova a încercat să le introducă în ţară, ascunse în autoturismul pe care îl conducea.

„În data de 03 februarie 2020, în jurul orei 21.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea - I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la intrarea în ţară, cetăţeanul din Republica Moldova, M.S., în vârstă de 27 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Republica Moldova. În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autovehiculului, în cadrul căruia echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a descoperit 328 de pachete cu tutun aromat pentru narghilea, în greutate totală de 16.400 de grame, ascunse în spaţii special amenajate în semiaripile din spate şi în scaunul şoferului autoturismului în cauză“, se arată într-un comunicat al I.T.P.F. Iaşi.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii bunurilor în valoare de 2.460 de lei de către autoritatea vamală, respectiv sancţionarea contravenţională a şoferului cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

VEZI FOTO în Galeria de imagini de mai jos!

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu