22 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
A încercat să treacă ilegal frontiera de stat pentru un loc de muncă în Republica Moldova
A încercat să treacă ilegal frontiera de stat pentru un loc de muncă în Republica Moldova

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au depistat un bărbat care intenţiona să treacă ilegal frontiera de stat, din România în Republica Moldova.
Astfel, în data de 14 septembrie 2022, în jurul orei 11.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti – I.T.P.F. Iaşi, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere, au depistat o persoană de sex masculin care se deplasa pe malul românesc al râului Prut şi care intenţiona să treacă ilegal frontiera de stat, în Republica Moldova.
Bărbatul a fost condus la sediul sectorului în vederea efectuării cercetărilor, în urma cărora s-a stabilit că acesta este un cetăţean român, în vârstă de 33 de ani.
Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că intenţiona să intre ilegal pe teritoriul Republicii Moldova pentru a-şi găsi un loc de muncă.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat a României, informează I.T.P.F. Iaşi.


Articole înrudite