Atacaţi cu cuţitul în curtea blocului Recomandat

Miercuri, 15 Ianuarie 2020 14:03
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii brăileni au fost sesizaţi, acum două zile, că un bărbat ar fi atacat cu un cuţit mai multe persoane, care se aflau în curtea interioară a unui bloc de pe strada Anton Pann.

„Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, unde i-au identificat pe trei brăileni, în vârstă de 33, 34 şi 42 de ani, care în urma unui conflict spontan cu un alt bărbat, ar fi fost loviţi de acesta cu un cuţit. În urma evenimentului, persoanele în cauză au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ulterior, la sediul poliţiei s-a prezentat un brăilean, în vârstă de 46 de ani, bănuit de comiterea faptei, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila. Faţă de bărbat a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore”, se arată în comunicatul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila.

Seara trecută (n.r. - marţi, 14 ianuarie 2020), bărbatul a fost prezentat instanţei de judecată, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, brăileanul fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Brăila.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu