Bătaie şi scandal la o sală de jocuri de noroc din Târgu Bujor Recomandat

Luni, 26 Octombrie 2020 07:51
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Bujor au fost sesizati, în data de 23 octombrie a.c., ora 00.17, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că, in incinta unei săli de jocuri de noroc, din localitate, mai mulţi clienţi sunt agresaţi de un grup de bărbaţi, având asupra lor obiecte contondente.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, unde au găsit victimele agresiunii, 6 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 41 de ani, care au fost transportate la spital.

În urma activităţilor investigative, poliţiştii au identificat prezumtivii autori ai faptei, cu vârste cuprinse între 22 şi 34 de ani, toţi din oraşul Târgu Bujor.

S-a stabilit, totodată, că incidentul ar fi avut loc după ce, cu o săptămână înainte, una dintre victime şi doi dintre agresori, s-ar fi şicanat în trafic, cu autoturismele.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi se continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu