Brăila: A jefuit o farmacie într-un minut Recomandat

Marți, 18 Decembrie 2018 15:43
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În doar un minut, un bărbat cu cagulă pe faţă şi cu un cuţit în mână a intrat într-o farmacie din cartierul brăilean Hipodrom. A ameninţat cele două farmaciste, care erau singure în interior, şi le-a cerut banii. Hoţul s-a dus spre asistenta farmacistă care era lângă sertarul cu bani. "S-a dus direct în faţă unde era asistenta noastră pe care a ameninţat-o. Ea i-a dat sertarul cu bani şi el a ieşit în fugă. A făcut o dâră de bani pe jos", a precizat Rodica Ionescu, administrator farmacie.

Asistenta farmacistă care era lângă sertarul cu bani, cea spre care hoţul şi-a îndreptat atenţia mai mult, este şi acum panicată. Femeia spune că totul a durat un minut. "A ameninţat cu un cuţit, «Te tăi! Dă banii!», a luat banii din sertar, a trântit, a buşit, a ţipat, a lovit. Ca înălţime avea cam 1.65 - 1.70. A luat 860 de lei şi 40 i-a scăpat pe jos când fugea", îşi aminteşte femeia. În acest timp cealaltă farmacistă care lucra la acte a profitat de neatenţia hoţului şi s-a ascuns în altă cameră şi a sunat la 112. "M-am speriat, vă daţi seama, dar am profitat de momentul când s-a dus spre colega mea şi am intrat într-o altă încăpere şi am sunat la 112", a spus Genica Chelaru, asistent farmacist.

Farmacia unde a avut loc tâlhăria nu are cameră de supraveghere, ci doar senzori şi rulouri metalice care acoperă totul la închidere. Şi celelalte angajate ale farmaciei au venit să îşi ajute colegele când au aflat ce s-a întâmplat. Nu se mai simt în siguranţă în oraşul unde în ultima vreme au avut loc numeroase atacuri cu lama cuţitului, unele şi cu victime din America. Aceeaşi părere o au şi alţi brăileni. Tălharul încă nu a fost prins. "A fost întocmit dosar penal pentru tâlhărie calificată şi se continuă cercetările pentru identificarea şi depistarea autorului", a precizat insp. Laura Belciugan, IPJ Brăila.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu