31 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Brăila: A omorât un om, de Crăciun, şi a fugit de la locul accidentului
Brăila: A omorât un om, de Crăciun, şi a fugit de la locul accidentului

Duminică, 25 decembrie 2022, în jurul orei 21:35, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Însurăţei au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în şanţul de pe raza localităţii Roşiori s-ar afla o persoană inconştientă. 

Echipajul medical ajuns la faţa locului a constatat decesul persoanei, fiind vorba de un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din comuna Roşiori, cadavrul fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila, în vederea efectuării necropsiei.  Din cercetări a rezultat faptul că acesta ar fi fost victima unui accident rutier, în zonă fiind găsite mai multe cioburi şi materiale plastice.

Poliţiştii au procedat la identificarea şi căutarea  vehiculului în cauză, iar în urma verificărilor efectuate, pe raza localităţii a fost identificat un vehicul ce prezenta avarii. 

De asemenea a fost identificat şi şoferul, fiind vorba de un tânăr, în vârstă de 26 de ani, rezultând faptul că în acea seară ar fi condus vehiculul pe DJ 211, pe sensul de mers Tătaru - Roşiori şi ar fi accidentat un pieton ce se deplasa pe partea carosabilă. Ulterior, acesta a părăsit locul accidentului, parcându-şi maşina în spatele locuinţei.

Poliţiştii l-au testat atât cu aparatul drugtest, rezultatul fiind negativ, cât şi cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibaţie alcoolică de 0,76 mg/L alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice. 

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului.


Articole înrudite