Brăila: Amenzi pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a SARS-CoV-2 Recomandat

Marți, 05 Ianuarie 2021 10:43
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii, alături de jandarmi, poliţişti de frontieră, pompieri şi poliţişti locali, au desfăşurat acţiuni de verificare, pe raza judeţului Brăila, în mijloacele de transport în comun, în cele cu regim de TAXI, dar şi în mijloacele companiilor ce asigură transportul angajaţilor la şi de la locul de muncă.

De asemenea, au fost verificate şi societăţi comerciale, precum marketuri şi supermarketuri, staţii de carburant, săli de jocuri de noroc, terase, dar şi pieţe. Potrivit informaţiilor furnizate de Ştefan Stoian, ISU Brăila, cu această ocazie, poliţiştii au organizat 15 acţiuni punctuale, în cadrul cărora au oprit în trafic şi verificat 115 vehicule şi au verificat modul de respectare a măsurilor de protecţie individuală şi interdicţiilor impuse în această perioadă în cazul a 732 de persoane şi a 20 de societăţi comerciale.

Totodată, au fost aplicate 60 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 15.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, în conformitate cu Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu