Brăila: Poveste de dragoste "româno-americană" cu banii luaţi Recomandat

Vineri, 29 Martie 2019 18:19
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

O brăileancă a fost lăsată fără bani de un escroc pe care îl credea general american şi cu care spera să se mărite. Miercuri, 27 martie 2019, o femeie a sesizat Poliţia Municipiului Brăila cu privire la faptul că a fost victima unei înşelăciuni pe Internet şi a rămas fără suma de 36.900 euro. Se spune că dragostea nu ţine cont de vârstă şi nici de distanţe. A crezut acest lucru şi o brăileancă, în vârstă de 71 de ani, care, convinsă că şi-a găsit iubirea pe internet şi că poate avea un viitor alături de un american bogat, şi-a dat economiile pe mâna unui escroc.

Femeia le-a relatat poliţiştilor faptul că, în cursul lunii februarie a acestui an, a cunoscut pe Facebook un bărbat care a pretins că este general în armata americană şi au decis să se căsătorească. Pentru a o convinge de bunele sale intenţii, în cursul lunii martie, "americanul" i-a promis că îi va trimite în România, printr-o firmă de curierat, o moştenire de familie, cu condiţia ca femeia să îi trimită diferite sume de bani. Fără a-şi pune prea multe întrebări, în mai puţin de zece zile, brăileanca a transferat către conturi din Germania şi Turcia, pe numele a două persoane necunoscute, suma totală de 36.900 euro.

Întrucât "moştenirea" aşteptată nu a mai apărut, femeia şi-a dat seama că a fost înşelată şi a cerut sprijinul poliţiştilor pentru identificarea autorului şi recuperarea prejudiciului.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu