Brăila: Sute de abateri rutiere şi zeci de permise reţinute Recomandat

Luni, 04 Februarie 2019 15:55
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii rutieri din judeţul Brăila au acţionat şi săptămâna trecută pentru salvarea de vieţi şi prevenirea accidentelor rutiere grave. În urma activităţilor din teren, au fost constatate peste 740 de abateri de la legislaţia rutieră şi au fost reţinute 61 de permise şi certificate de înmatriculare.

"În perioada 28 ianuarie - 03 februarie, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, precum şi pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere. În urma activităţilor, au fost constatate 745 de abateri la regimul rutier şi au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 48 de permise de conducere auto. De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, poliţiştii au retras 13 certificate de înmatriculare", se arată în comunicatul IPJ Brăila.

De exemplu, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Ianca l-au oprit în trafic, pentru control, pe un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din comuna Grădiştea, în timp ce conducea un vehicul pe raza localităţii de domiciliu. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 1,27 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu