Brăilean fugit din izolare dus în carantină Recomandat

Marți, 24 Martie 2020 16:54
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În cursul zilei de astăzi, un bărbat din județul Brăila care nu a respectat măsura izolării voluntare și a părăsit domiciliul a fost depistat de polițiști și condus direct într-un centru de carantină, unde va rămâne 14 zile.

Potrivit informațiilor puse la dispoziție de Inspectoratul de Poliție Județean Brăila, persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în cuantum de 5.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Ordonanței Militare 2/2020.

În ultimele 24 de ore, pe raza județului Brăila au fost executate peste 800 de misiuni specifice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19, polițiștii brăileni acționând, în sistem integrat, alături de celelalte structuri din dispozitivul de ordine și siguranță publică.

Astfel, s-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare sau carantină în cazul a peste 300 de persoane, în 429 de locații, și au fost supuse controalelor 78 de societăți comerciale pentru a se asigura suspendarea activității.

În urma activităților desfășurate azi-noapte, au fost aplicate 24 de sancțiuni contravenționale, în conformitate cu art. 5 din Ordonanța Militara nr. 2, în valoare totală de 57.200 de lei.

Astăzi, la nivelul județului Brăila se află în izolare voluntară la domiciliu, 2.328 de persoane, alte 177 sunt în carantină instituționalizată și 197 de persoane au ieșit din autoizolare, la finalul perioadei de monitorizare.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu