06 DECEMBRIE 2023 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Brăilean prins în Galaţi la volan cu permisul suspendat
Brăilean prins în Galaţi la volan cu permisul suspendat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un autoturism, deşi avea dreptul de a conduce suspendat.

„În data de 20 februarie a.c., in jurul orei 11.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti – I.T.P.F. Iaşi au oprit pentru control, pe raza localităţii Vlădeşti, judeţul Galaţi, un autoturism, înmatriculat in Marea Britanie condus de un cetăţean român, în vârstă de 30 de ani, domiciliat pe raza judeţului Brăila. Deoarece la controlul de frontieră bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere, au fost efectuate verificări suplimentare, ocazie cu care colegii noştri au constatat că bărbatul are permisul de conducere suspendat“, potrivit I.T.P.F. Iaşi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Articole înrudite