Brăileni deposedaţi de cuţite de către poliţişti Recomandat

Marți, 02 August 2022 09:31
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică au fost sesizaţi de mai mulţi trecători, la data de 30 iulie 2022, în jurul orei 18:40, cu privire la faptul că un bărbat se plimbă pe stradă având asupra sa un obiect contondent.
Poliţiştii au identificat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Brăila, asupra căruia, în urma controlului corporal poliţiştii au găsit şi ridicat un cuţit cu lungimea totală de 37 cm.
Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 61/1991 cu amendă în valoare de 200 de lei şi a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.
Tot în data de 30 iulie 2022, în jurul orei 14:35, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică au observat în trafic un autoturism al cărui conducător auto nu purta centura de siguranţă.
Acesta a oprit autovehiculul, a coborât şi a intrat în incinta unei staţii de alimentare carburanţi de pe raza municipiului Brăila, după care şi-a continuat deplasarea, poliţiştii procedând la oprirea acestuia în trafic.
Poliţiştii au stabilit faptul că şoferul este un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din Brăila, asupra căruia, în urma controlului corporal, au descoperit şi ridicat un cuţit tip briceag cu lungimea totală de 20 cm, pe care acesta l-a purtat asupra sa şi în incinta staţiei de carburanţi.
Şoferul a fost sancţionat contravenţional conform O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.
De asemenea, pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii săvârşirii infracţiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu