Ce măsuri au fost luate de autorităţile tulcene din cauza vremii severe Recomandat

Miercuri, 05 Februarie 2020 16:23
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În urma Şedinţei Extraordinare a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, ce a avut loc în această dimineaţă, miercuri, 05 februarie 2020, preşedintele CJSU, Alexandru-Cristian Iordan, a dispus instituirea serviciului de permanenţă la nivelul tuturor primăriilor de pe raza judeţului Tulcea. De asemenea, a fost dispusă măsura de a transporta un număr de 51 de persoane, ce necesită dializă, în municipiul Tulcea.

În plus, au fost identificate un număr de 140 de gravide aflate în trimestrul III de sarcină sau cu risc crescut care în urma acordurilor lor vor fi transportate prin intermediul ambulanţelor Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi două microbuze ale ISU Tulcea. Structurile M.A.I., împreună cu echipajele SAJ şi ale Poliţiei Locale, vor desfăşura patrule pentru identificarea persoanelor fără adăpost, care pot fi cazate în cadrul Centrului Social de Urgenţă Phoenix.

Totodată, întrucât din pricina vântului puternic nu va exista posibilitatea traversării Dunării către localităţile din Deltă cu bacul, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, modul de descarcerare şi prim ajutor va fi dislocată către Ceatalchioi, pentru gestionarea potenţialelor situaţii de urgenţă.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu