CONTRABANDĂ cu tutun aromatizat oprită la Şiviţa Recomandat

Joi, 09 Mai 2019 12:29
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi au descoperit şi confiscat cantitatea de aproximativ 14 kilograme de tutun aromatizat, în valoare de 650 de lei, ascunsă în aripa dreaptă spate a unui autoturism.

"În data de 09 mai a.c., în jurul orei 00.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi - I.T.P.F. Iaşi, în timpul unei misiuni specifice, au oprit pentru control, pe raza localităţii de frontieră Şiviţa - judeţul Galaţi, un autoturism marca Toyota Avensis, înmatriculat în Bulgaria, condus de cetăţeanul bulgar Z.I., în vârstă de 26 ani. În urma efectuării unui control amănunţit asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunsă în portbagaj, respectiv aripa dreaptă spate, 13.500 grame de tutun aromatizat", se arată într-un comunicat al I.T.P.F. Iaşi.

Întreaga cantitate de tutun, în valoare de 650 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia, urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale ce se impun.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu