22 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Cu maşina neînmatriculată, pe şosele în Brăila
Cu maşina neînmatriculată, pe şosele în Brăila

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila efectuează cercetări cu privire la un cetăţean român, care a încălcat regimul circulaţiei rutiere, conducând pe drumurile publice un autoturism neînmatriculat.
Astfel, în data de 01 martie 2023, în jurul orei 22.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila - I.T.P.F. Iaşi, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza municipiului Brăila, D.N. 22B, a efectuat semnalele regulamentare de oprire pentru un autoturism, cu număr de înmatriculare provizoriu, condus de către un bărbat, cetăţean român, în vârstă 28 de ani.
Cu ocazia efectuării controlului, poliţiştii de frontieră au costatat că autorizaţia de înmatriculare provizorie a fost valabilă până la data de 26.02.2023, autoturismul la momentul opririi în trafic fiind neînmatriculat.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat,  la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun, potrivit I.T.P.F. Iaşi.


Articole înrudite