Distrugere şi scandal la o banca din Brăila Recomandat

Marți, 18 Februarie 2020 14:53
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A fost panică, în această dimineaţă, marţi, 18 februarie 2020, într-o sucursală a unei bănci centrale, sucursală situată pe strada Călăraşi din Brăila. Un bărbat a făcut scandal în interiorul băncii, s-a certat cu angajaţii şi a şi lovit una dintre salariate. A distrus şi un monitor pe care l-a tras din perete şi a lovit şi cu o piatră un bancomat din interior. A fugit apoi după ce angajaţii băncii apăsaseră butonul de panică. S-a crezut iniţial că este vorba despre o tentivă de jaf. Banca a fost închisă, iar unii clienţi, cărora nu li s-a explicat ce se întâmplă, au fost cam supăraţi. Apoi, oamenilor li s-a explicat că banca este închisă din pricina unei probleme de securitate.

Jandarmii au fost cei care l-au prins pe autorul întregului scandal. „Imediat la faţa locului s-au deplasat două echipaje de jandarmerie care au reuşit în scurt timp să îl prindă pe acest bărbat care a fost condus la sediul poliţiei Brăila“, a precizat sublocotenent Sorin Neftode, IJJ Brăila. După cercetări şi audieri s-au lămurit lucrurile. Bărbatul, client al băncii, are acolo bani în cont, dar voia să îi scoată ilegal, fără a avea vreun act de identitate valabil. „Un client nemulţumit de faptul că nu poate să îşi retragă banii din cont ar fi distrus mai multe bunuri din incinta unităţii. Este vorba despre un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Brăila, bănuit de comiterea faptei care în acest moment se află în custodia noastră pentru continuarea cercetărilor”, a precizat Laura Belciugan, IPJ Brăila.

Tânărul este acum cercetat pentru comiterea infracţiunii de distrugere, dar şi pentru lovire şi alte violenţe. Acesta ar mai fi încercat o dată, acum ceva timp, să scoată bani din cont, dar tot fără act de identitate, numai că atunci nu a devenit violent. El a fost transportat de la Poliţie la Spitalul de Psihiatrie.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu