Folteşti: Lucrare penală pentru tractarea unei remorci neînmatriculate Recomandat

Luni, 28 Noiembrie 2022 13:01
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti efectuează cercetări pe numele unui bărbat care a fost depistat în trafic, la volanul unei autoutilitare care avea ataşată o remorcă radiată din circulaţie.
Astfel, în data de 27 noiembrie a.c., în jurul orei 15.15, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti - I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, pe raza localităţii de frontieră Folteşti - judeţul Galaţi, un ansamblu rutier, format dintr-o autoutilitară înmatriculată în România şi o remorcă cu număr de înmatriculare specific Olandei, condus de un gălăţean în vârstă de 39 de ani.
Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru remorca în cauză, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că aceasta este radiată din circulaţie de autorităţile din Olanda.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate, potrivit I.T.P.F. Iaşi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu