Gălăţean prins de poliţiştii de frontieră cu ITP-ul fals Recomandat

Joi, 18 Octombrie 2018 15:21
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea au depistat un gălăţean care a prezentat la controlul de frontieră un talon de inspecţie tehnică periodică fals, pentru autoturismul pe care îl conducea.
"În data de 17 octombrie a.c, în jurul orei 17.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul român D. M., în vârstă de 34 de ani, domiciliat pe raza judeţului Galaţi, care conducea un autoturism marca Opel Zafira, înmatriculat în Bulgaria. La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului care atestă efectuarea inspecţiei tehnice periodice pentru autoturismul în cauză, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals. Cu privire la cele constatate, D. M. a declarat că în luna august 2018 a efectuat inspecţia tehnică periodică a autoturismului şi că nu avea cunoştinţă despre faptul că documentul ar fi fost fals", se arată într-un comunicat al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals şi uz de fals, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu