Galaţi: Autoturism neînmatriculat depistat la controlul de frontieră Recomandat

Vineri, 01 Iulie 2022 10:49
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier efectuează cercetări în privinţa unui bărbat ucrainean, care conducea un autoturism fără drept de circulaţie pe teritoriul României.
Astfel, în data de 30 iunie 2022, în jurul orei 21.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, conducând un autoturism, cu însemnele autorităţilor din Germania, un cetăţean ucrainean, în vârstă de 40 ani.
La controlul de frontieră, poliţiştii de frontieră au constatat că plăcuţele cu numărul de înmatriculare ale autoturismului, fac parte din categoria celor provizorii, valabile doar pe teritoriul Germaniei.
În urma verificărilor suplimentare efectuate, a rezultat faptul că autoturismul nu are drept de circulaţie pe teritoriul României.
Cu privire la cele constatate bărbatul a declarat că a procurat autoturismul de la o firmă din Germania şi nu cunoştea aspectele sesizate de către poliţiştii de frontieră, în legătură cu valabilitatea plăcuţelor.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, potrivit I.T.P.F. Iaşi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu