06 IUNIE 2023 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Galaţi: Pe seară la plimbare pe motocicleta neînregistrată şi fără permis de conducere
Galaţi: Pe seară la plimbare pe motocicleta neînregistrată şi fără permis de conducere

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au depistat în trafic un tânăr, cetăţean român, conducând o motocicletă, deşi acesta nu deţinea permis de conducere valabil pe teritoriul României şi vehiculul nu era înmatriculat.
Astfel, în data de 12.01.2023, în jurul orei 18.30, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti - I.T.P.F. Iaşi, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza localităţii Vlădeşti - judeţul Galaţi, a depistat în trafic pe drumurile publice din localitate, un bărbat, cetăţean român, în vârstă de 23 de ani, care conducea o motocicletă de 125 cmc, tip enduro.
Observând că autovehiculul este neînmatriculat, poliţistii de frontieră l-au oprit pentru controlul documentelor pe conducătorul acestuia. Din verificările suplimentare efectuate, dar şi din declaraţia persoanei în cauză, a rezultat faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie, iar motocicleta nu figurează ca fiind înregistrată.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai neînmatriculat sau neînregistrat, fapte prevăzute de art. 335 alin. 1 şi art. 334 alin. 1 din Codul Penal, potrivit I.T.P.F. Iaşi.

Articole înrudite