27 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Garaj şi magazine sparte de un tânăr plin de vicii, arestat astăzi
Garaj şi magazine sparte de un tânăr plin de vicii, arestat astăzi

La data de 19 decembrie a.c., poliţisti din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila - Biroul Investigaţii Criminale au identificat şi reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din Brăila, bănuit pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat (3 fapte).
În fapt, în noaptea de 17 spre 18 noiembrie, tânărul, prin ruperea lacatului de acces, ar fi pătruns în incinta unui garaj situat în zona unor blocuri din municipiul Brăila, de unde ar fi sustras mai multe unelte de pescuit şi scule, în valoare de 5.000 de lei.
De asemenea, în noaptea de 27 spre 28 noiembrie a.c., tânărul, prin forţarea uşii de acces, ar fi pătruns în incinta unui magazin alimentar de pe raza municipiului, de unde ar fi sustras ţigări, sticle cu băuturi alcoolice, suma de 30 de lei şi dispozitivul de înregistrare al camerelor de supraveghere, creând un prejudiciu în valoare de 9.700 de lei.
În noaptea de 29 spre noiembrie a.c., acesta ar fi pătruns prin folosirea de chei potrivite într-un alt magazin alimentar de pe raza municipiului, de unde ar fi sustras ţigări şi suma de 200 de lei, creând un prejudiciu în valoare de 5.460 de lei.
În continuare se efectuează cercetări în cadrul unor dosare penael întocmite sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Astăzi, 20 decembrie a.c., Judecătoria Brăila a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila şi a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a tânărului, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Brăila.


Articole înrudite