Grupare de proxeneţi destructurată la Tulcea (VIDEO) Recomandat

Miercuri, 24 Noiembrie 2021 13:18
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi, 24 noiembrie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea, din cadrul B.C.C.O. Constanţa, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Tulcea, efectuează 7 percheziţii domiciliare, pentru destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în trafic de persoane, proxenetism şi lipsire de libertate în mod ilegal.
Din cercetări a reieşit că, în perioada 2016 - 2021, prin inducere în eroare şi abuz de autoritate, persoanele bănuite ar fi recrutat mai multe persoane, pe care le-ar fi transportat pe teritoriul Germaniei, unde le-ar fi determinat să practice prostituţia, sumele de bani obţinute fiind folosite, în totalitate, de către aceştia.
La sediul D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Tulcea, vor fi conduse, în vederea audierii, 4 persoane.
Acţiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Tulcea, al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea şi al poliţiştilor de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Tulcea.
Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

VEZI VIDEO mai jos! ↓

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu