I-a căşunat pe ele! Camere video de pe stâlpii de iluminat furate şi distruse Recomandat

Miercuri, 11 Ianuarie 2023 08:08
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Poliţiştii Secţia 5 Poliţie Rurală Rădeşti au fost sesizaţi direct de către Primăria Comunei Cuca cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras şi au distrus două camere video amplasate pe stâlpii de iluminat public din aceeaşi comună.
Din verificările preliminare efectuate de poliţişti s-a stabilit că, în noaptea de 01.01.2023, persoane necunoscute au sustras o cameră de supraveghere video amplasată pe un stâlp de la intersecţia străzilor Răsăritului şi Movilei, iar apoi, de la intersecţia străzii Dumbrava cu DN 24B, au rupt o altă cameră de supraveghere video pe care au aruncat-o în cimitirul din imediata apropiere. Prejudiciul cauzat a fost estimat la suma de 11.800 lei.
A fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de furt calificat şi distrugere.
La scurt timp după efectuarea cercetării la faţa locului, în urma activităţilor investigative desfăşurate de către poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Rădeşti - Post de Poliţie Cuca, a fost identificată persoana bănuită de comiterea acestei fapte. Este vorba despre un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din comuna Cuca, judeţul Galaţi.
După finalizarea audierilor şi a administrării probatoriului în cauză, poliţiştii au luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore faţă de acesta, urmând a fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg. Bujor cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu