22 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Incendiu produs la un foişor, cu pericol de propagare la un rastel de butelii (VIDEO)
Incendiu produs la un foişor, cu pericol de propagare la un rastel de butelii (VIDEO)

În urma unui apel primit la numărul unic de urgenţă 112 în jurul orei 14:15, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină în localitatea Mihail Kogălniceanu pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un foişor, în apropierea unui centru de distribuţie butelii.

Către locul intervenţiei a fost direcţionat un echipaj din cadrul Staţiei de Pompieri Babadag, format din 5 subofiţeri cu o autospecială de stingere şi un echipaj SMURD cu 3 subofiţeri.

Ajunşi la faţa locului, aceştia au constatat că exista pericolul de propagare a incendiului la un rastel în care se aflau 20 de butelii.

tulcea 2

În sprijinul acestora, a fost trimis şi un echipaj de salvatori din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de stingere de capacitate mărită.

Salvatorii militari au procedat la înlăturarea buteliilor, limitând astfel pericolul de producere a unei explozii şi au acţionat pentru lichidarea incendiului.

Cele două ambulanţe aflate la locul intervenţiei, au acordat îngrijiri medicale proprietarei foişorului care a suferit un atac de panică, ulterior fiind transportată la Spitalul Judeţean Tulcea.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un aparat de gătit.

VEZI VIDEO mai jos!


Articole înrudite