Momente de groază pentru 200 de pasageri din trenul Mărăşeşti-Galaţi: Locomotiva trenului a luat foc Recomandat

Luni, 08 Aprilie 2019 15:00
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Incendiu, duminică după-amiaza (07 aprilie 2019), la locomotivă trenului personal care venea de la Mărăşeşti către Galaţi. A fost vorba de un scurt circuit la sistemul electric al locomotivei care a fost parţial stins de către mecanic cu extinctorul din dotare. Din fericire, incendiul nu s-a extins la vagoane, iar oamenii s-au autoevacuat fără probleme.

"Incendiul s-a produs la partea electrică a locomotivei. Mecanicul locomotivei a intervenit cu extinctorul din dotarea locomotivei, a limitat, au venit şi echipajele noastre. Incendiul a fost localizat şi lichidat la nivelul locomotivei şi a motoarelor. Nu a fost pusă viaţa în periol a pasagerilor, au fost aproximativ 200 de persoane. Cauza probabilă a incendiul este o defecţiune la sistemul electric al locomotivei , probabil un scurt-circuit", a precizat lt. col Eugen Chiriţă, ISU Galaţi.

Patru autospeciale au intervenit iniţial, deoarece nu se cunoştea amploarea incendiului. În zonă a fost trimis şi un echipaj SMURD. După aproximativ 3 ore, trenul a ajuns la destinaţiei cu o altă locomotivă. Între timp, mulţi pasageri au plecat cu ocazii către Galaţi, iar alţii au aşteptat să se schimbe locomotivă trenului.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu