Pieţele din Tecuci rămân deschise Recomandat

Luni, 09 Noiembrie 2020 13:30
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pieţele din Tecuci rămân deschise. Este anunţul făcut de primarul municipiului Tecuci, Lucian Costin, în contextul hotărârii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă de a suspenda activitatea pieţelor agroalimentare în spaţii închise, târgurilor, bâlciurilor, pieţelor mixte şi volante şi a talciocurilor, începând de luni, 09 noiembrie 2020, pentru a limita răspândirea noului coronavirus, subiect despre care Monitorul de Galaţi a relatat în articolul „De luni, restricţii noi: toate şcolile în online, revine telemunca, circulaţia pe timpul nopţii va fi restricţionată“ «- CLICK!

„Nicio piaţă din Tecuci nu se va închide. Am dispus măsuri specifice pentru ca activitatea comercianţilor şi producătorilor locali să continue legal şi în condiţiii de siguranţă în pieţele din Tecuci, după instituirea de către guvern a măsurilor speciale pentru combaterea COVID-19, începând de luni, 09 noiembrie 2020. Împreună cu Poliţia Locală, cu responsabilii de la pieţe, am găsit soluţii pentru ca activitatea să se desfăşoare în continuare“, spune Lucian Costin.

Măsurile la care face referire primarul tecucean sunt rabatarea pereţilor din pieţe pentru a creşte volumul de aer proaspăt, limitarea accesului în pieţe pentru evitarea aglomeraţiei şi păstrarea normelor de distanţare fizică, crearea unor fluxuri de acces pentru evitarea intrării în contact a cumpărătorilor, vizitatorii vor avea la dispoziţie recipiente cu dezinfectanţi la intrările în pieţe şi pe timp de noapte va fi suplimentată paza pentru a proteja marfa comercianţilor.

„Fac un apel către comercianţi şi cumpărători să urmeze indicaţiile poliţiştilor locali, să respecte regulile impuse. Doar în acest fel vom reuşi să trecem şi peste această perioadă, fără să creştem gradul de îmbolnăviri şi fără să afectăm activitatea economică“, mai spune Lucian Costin.

Citeşte pe aceeaşi temă şi articolul „Zeci de comercianţi care vând în Halele Mari din Brăila au ieşit în stradă (FOTO)“ «- CLICK!

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu