Poliţiştii brăileni caută un minor dat dispărut Recomandat

Vineri, 13 Decembrie 2019 15:10
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O brăileancă, în vârstă de 36 de ani, s-a prezentat, joi, 12 decembrie 2019, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a sesizat dispariţia, de la data de 05 decembrie 2019, ora 23.30, a fiului său, Ivanovici Florin-Nicolae, în vârstă de 12 ani. Potrivit informaţiilor furnizate poliţiştilor, profitând de neatenţia mamei sale, minorul a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Din cercetările efectuate s-a constatat că minorul a mai fost plecat, în repetate rânduri, de la domiciliu. Semnalmente: înălţimea de 120 cm, aproximativ 60 de kg, constituţie solidă, părul şaten, tuns scurt, ochii negri, cicatrice în partea superioară dreaptă a frunţii. Îmbrăcăminte şi încălţăminte: nu se cunoaşte.

Pentru Ivanovici Florin-Nicolae, s-a solicitat urmărirea la nivel naţional şi internaţional. Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu